کارگاه "آشنایی با نظام رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام" و "آشنایی با پایگاه‌های استنادی معتبر"

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۱۴۸ اخبار برگزیده اخبار و رویداد ها
تعداد بازدید:۷۲۰

https://isc.gov.ir/admin/news/manage/update?id=1148به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (رایسست) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، کارگاه یک‌روزه "آشنایی با نظام رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام" و "آشنایی با پایگاه‌های استنادی معتبر" روز دوشنبه نهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با حضور دکتر منصوره صراطی مدیر گروه رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و آقای حیات داوودی مدیر گروه تجزیه و تحلیل منابع پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، به همت معاونت پژوهش و فناوری، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه رازی برگزار شد.

در این کارگاه که با حضور مدیران و معاونان دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، دکتر فرزاد ویسی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی اظهار داشت: رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی چند سالی است که در دنیا انجام می‌شود و در کشور ما نیز این مهم صورت می‌گیرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی افزود: اخیرا بر اساس اولین رتبه بندی بین‌المللی ISC ، دانشگاه رازی در میان ۱۰ دانشگاه برتر جامع کشور قرار گرفته است.

در ادامه دکتر منصوره صراطی مدیر گروه رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به تشریح شاخص‌ها و معیارهای رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی بر اساس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام پرداخت و گفت: رتبه‌بندی در سطح ملی و جهانی بر اساس شاخص‌ها و معیارهای مختلف صورت می‌گیرد.

وی بیان کرد: امروزه بحث دانشگاه‌های تراز جهانی بسیار مطرح است و تعاریف زیادی از دانشگاه تراز جهانی می‌شود اما نکته مهم در همه این تعاریف این است که دانشگاه‌ها در نظام‌های رتبه‌بندی معتبر بتوانند جایگاه قابل قبولی را به دست بیاورند.

در ادامه آقای حیات داوودی مدیر گروه تجزیه و تحلیل منابع پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به ارائه توضیحات لازم پرداخت.

همچنین اعضای حاضر در این نشست ضمن تبادل نظر، سوالات خود را در خصوص معیارها و شاخص‌های رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام مطرح کردند که منجر به پاسخ و ارائه توضیحات لازم از سوی مسئولان شد.

 

کلید واژه ها: ISC دانشگاه رازی کرمانشاه


نظر شما :